Loading...

Alles voor een geslaagd hoofdgerecht

Het pronkstuk van het kerstdiner

Bekijk alle kerst hoofdgerechten

Verras je gasten met een geweldig hoofdgerecht

Met onze recepten kun je voor iedereen een fantastisch hoofdgerecht bereiden. Ga je voor een mooi stuk vlees, vis of juist vega? En welke feestelijk bijgerechten ga je maken? Wij helpen je graag met het samenstellen van een compleet hoofdgerecht voor jong en oud.

Vlees Vis Vegatarisch Bijgerechten Gourmet

Top 5 hoofdgerechten

Meer feestelijke hoofdgerechten

Bekijk alle kerst hoofdgerechten

Maak je hoofdgerecht compleet met een goed glas wijn

Welke rode wijn past bij een mooi stukje vlees? En wat is nou de perfecte zachte wijn voor bij een hoofdgerecht met vis? In onze wijnvinder vind je de perfecte wijn voor jouw hoofdgerecht. Dat wordt een smaaksensatie. Ben je niet tevreden? Neem dan je aangebroken fles mee naar de winkel. Je krijgt dan naar keuze het aankoopbedrag terug of een andere wijn van dezelfde waarde.

Naar de wijnvinder

Alles voor een verrukkelijk hoofdgerecht

Geniet van ieder moment

Voorgerecht Dessert Borrel Gourmet
Hoofdgerechten: het pronkstuk van het kerstdiner

Het kerstdiner is hét moment bij uitstek om eens flink uit te pakken en te laten zien wat voor kooktalent jij bent. In gedachten zie je het al helemaal voor je. Je familie en vrienden aan een grote lange tafel vol met de heerlijkste gerechten, lekkere drankjes en prachtige kerstdecoraties. Heb jij al besloten waar jij je gezelschap op gaat trakteren? Wij hebben de antwoorden voor je als je even door de bomen het bos niet meer ziet. Laat je inspireren door onze recepten voor heerlijke hoofdgerechten.

Het pronkstuk van het hoofdgerecht is vaak een mooi vleesgerecht of gerecht met vis. Maar ook als je geen vlees of vis eet, hebben we feestelijke vega hoofdgerechten. Je maakt het hoofdgerecht compleet met lekkere bijgerechten, zoals haricot verts, een frisse salade, spruitjes, aardappelwaaiers,  traditionele pommes duchesse of zoete aardappelpuree. Met onze prachtige kalkoen roast met cranberry-vulling.  steel je zeker de show. En omdat kerst voor iedereen is bij Jumbo, hebben we voor de kinderen een heerlijk gehakttaartje met bladerdeeg.