Loading...

Spruitjes met kaas

Een verrassend lekkere combi

Bekijk alle spruitjesrecepten

Spruitjes met kaas: de lekkerste recepten

Spruitjes zijn hartstikke gezond, maar niet iedereen kan de licht bittere smaak van deze groente waarderen. Combineer de minikooltjes met kaas en de bitterheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. De kaas maakt je gerecht heerlijk smeuig en geeft het een gouden korstje, o zo lekker. Op deze pagina lees je alles over spruitjes met kaas. Laat je inspireren en maak een heerlijk recept met spruitjes met kaas!

5x recept spruitjes met kaas

Combineer spruitjes met kaas en zelfs de kleinste spruiten zullen ervan smullen! Onze favoriete recepten met spruitjes met kaas zijn om je vingers bij af te likken. Kies een lekker recept met spruitjes met kaas en ga aan de slag. Eet smakelijk!

Wist je dat...

Hoe kleiner de spruitjes, hoe zoeter de smaak. Spruitjes bevatten relatief veel ijzer en vitamine C. Spruitjes groeien aan de spruitkool, een koolsoort die een meter hoog kan worden. De onaangename geur van gekookte spruitjes ontstaat doordat spruitjes zwavel uit de grond opnemen. Wanneer ze gekookt worden, laten ze dat los. Een scheutje melk of een gepelde ui laten meekoken kan de zwavelgeur verminderen. Je kunt spruitjes koken, bakken, blancheren, stomen, wokken en roosteren. Zo bereid je spruiten.

Hier komen de spruitjes van Jumbo vandaan

De spruitjes van Jumbo zijn verser dan vers; binnen 24 uur na het oogsten liggen de spruitjes in een Jumbo bij jou in de buurt! In deze video ontdek je welke weg de spruitjes afleggen voordat ze in de winkel belanden.

Doe je boodschappen bij Jumbo

Heb je een lekker recept voor spruitjes met kaas uitgekozen? Tijd om je boodschappen in huis te halen. Alle ingrediënten voor je spruitjes met kaas recept kun je bij Jumbo vinden.

Met spruitjes kun je alle kanten op. Meer inspiratie?

Ontdek alle tips en bereidingswijzen met spruitjes.

Spruitjes Spruitjes bereiden Spruitjes bakken Spruitjes blancheren Spruitjes koken Spruitjes uit de oven Spruitjes wokken Spruitjes met appel Spruitjes met kaas Spruitjes met spekjes Spruitjestaart