BBQ-boodschappen

Bestel een BBQ-pakket of boodschappen voor de BBQ

BBQ BBQ-recepten BBQ online bestellen BBQ-tips BBQ-assortiment Kingsize BBQ-vlees

Snel naar

Kies je BBQ-boodschappenlijst BBQ-boodschappen per categorie Kingsize vlees bestellen BBQ-pakket bestellen Hoeveel BBQ-boodschappen per persoon?

BBQ-boodschappenlijst

Ga je barbecueën? Bereid het dan goed voor met een BBQ-boodschappenlijst. We helpen je daar graag bij. Zo kun je een kant-en-klaar BBQ-pakket bestellen bij Jumbo en hebben we handige lijstjes waarmee je je complete BBQ-boodschappenlijst met slechts één klik bestelt. Ons BBQ-assortiment is niet alleen ontzettend divers en lekker, maar ook nog eens voordelig. Van een BBQ-vlees pakket tot kratten bier: geen gesjouw meer met zware BBQ-boodschappen. Dat is misschien nog wel het allerfijnste. 

Kies een passende BBQ-boodschappenlijst

Ga je voor grote stukken BBQ-vlees of wordt het juist een vega BBQ? Of let je vooral op de laagste prijs? Voor elke voorkeur vind je bij Jumbo een passende BBQ-boodschappenlijst.

Bekijk alle lijstjes

Stel je eigen BBQ-pakket samen

Vind je geen passend BBQ-pakket bij Jumbo? We zetten alle boodschappen per categorie op een rij, zodat je je zelf samengestelde BBQ-pakket kunt bestellen.

Vlees, vis of vega Bijgerechten Brood Sausjes Toppings Benodigdheden
Bestel je vlees, vis of vega voor op de BBQ?

Van karbonade tot speklap van de BBQ en van garnalen tot alles voor een vegetarische BBQ

BBQ vlees BBQ vis BBQ vega
Kies lekkere bijgerechten
Salades en bijgerechten
Kies jouw favoriete brood
Meer brood voor bij de BBQ
Kies je sausjes
Ontdek alle BBQ sauzen
Kies je dips & smeersels voor op je brood en vlees/ vis
Dips Smeersels
Kies je overige BBQ-boodschappen
Alle BBQ benodigdheden

Kingsize winter BBQ aan huis: grote stukken vlees kopen bij Jumbo

De échte uitpakkers kunnen heerlijke grote stukken vlees bestellen op Jumbo.com. Je hebt de keuze uit zo’n 20 soorten kingsize vlees voor je winterbarbecue: van diamanthaas tot côte de boeuf. Of bestel procureur voor de allerlekkerste pulled pork van de BBQ. Ook in enkele winkels kun je kingsize winter BBQ-vlees kopen, maar online heb je de meeste keuze.

Bekijk alle grote stukken vlees

Met één klik een BBQ-pakket bestellen

Of je nu voor een BBQ-vlees pakket gaat of een ander BBQ-pakket wil bestellen: een BBQ-pakket van Jumbo bestellen is altijd een goed idee. Handig, lekker en voordelig.

Lees meer over BBQ-pakketten

Inspiratie voor BBQ-recepten

Of je nu alleen BBQ-vlees of een heel BBQ-pakket wil bestellen: alle BBQ-boodschappen voor deze heerlijke recepten vind je bij Jumbo.

Bekijk alle BBQ-recepten

Hoeveel BBQ-boodschappen per persoon?

Wat heb je nodig voor een BBQ? Het is lastig inschatten hoeveel boodschappen je voor een BBQ moet inslaan. Je kunt een BBQ-schotel bestellen of zoek zelf wat lekkers bij elkaar en reken dan per volwassene op:

2 of 3 soorten BBQ-vlees (à 100-150 g)
stukje BBQ-vis (à 100-150 g) 200 g groente ½ stokbrood diverse sausjes + kruidenboter
Bestel je BBQ-boodschappen Bekijk alle tips >

Meer BBQ-tips

Voordat je je BBQ-boodschappenlijst kunt samenstellen, moet je eerst bedenken wat je op de BBQ gaat bereiden. Onze blogs zitten boordevol lekkere tips en recepten.

Food

Een avondje bbq’en is lekker én gezellig. En een bbq hoeft helemaal niet duur te zijn. Met onze tips voor een voordelige bbq kun je voor een klein prijsje samen genieten.

Food

Bijgerechten van de BBQ? Waarom niet! Als ‘ie toch al aanstaat. Deze bijgerechten bereid je op de BBQ en maken je maaltijd compleet. Een gepofte aardappel van de BBQ, die ken je natuurlijk wel. 

Food

Er zijn van die grote stukken vlees waar de hele BBQ om draait. De salades bij een BBQ? Slechts een bijzaak. Het gaat om het indrukwekkende stuk vlees zoals een tomahawksteak. 

Food

Wat is een BBQ zonder sausjes? Ze horen er zeker bij! Pindasaus, cocktailsaus, knoflooksaus en kruidenboter… ze maken een feestje van je stokbrood of stukje BBQ-vlees of vis van de BBQ. 

Meer BBQ-inspiratie

Alles over BBQ Bavette op de BBQ BBQ aansteken BBQ-assortiment BBQ-bijgerechten BBQ boodschappen BBQ-hapjes BBQ-pizza
BBQ-recepten BBQ-saus BBQ schoonmaken BBQ spiezen BBQ-tips BBQ-vlees Bijzonder assortiment Gepofte aardappel op de BBQ
Grote stukken vlees Groente op de BBQ Houtskool voor op de BBQ Italiaanse BBQ Kerntemperatuur vlees Kip op de BBQ Koreaanse BBQ Picanha op de BBQ
BBQ-salade Toetjes van de BBQ Vegetarische BBQ Voorgerecht BBQ Vis op de BBQ Vlees marineren Winter BBQ Zelf satésaus maken

10 maart 2020 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23 juni 2022