Loading...

Kerstbrunch ideeën & recepten

Lekker lang genieten aan tafel

Bekijk alle recepten

Kerstbrunch? Ideeën genoeg bij Jumbo!

Heb jij ook zo’n zin om uitgebreid genieten van hartige en zoete gerechtjes? En gezellig urenlang met z’n allen aan tafel te zitten? Organiseer dan een overheerlijke kerstbrunch met heerlijke recepten. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wil en er is voor jong en oud genoeg om van te smullen. Een lekkere zelfgemaakte bosbessenmuffin bijvoorbeeld of juist een bagel met bacon en roerei. Voor de kerstbruncht hebben wij ideeën genoeg!

Heerlijke kerstbrunch recepten

Wat eet je bij een kerstbrunch? Een kerstbrunchbrunch is een combinatie van twee maaltijden: ontbijt en lunch. Wat eet je bij een kerstbrunch? Je kunt zoete en hartige smaken combineren, net als warme en koude gerechten. Met deze kerstbrunch recepten zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Alle ingrediënten vind je natuurlijk bij Jumbo. Soms zijn de gerechten zelfs al voorbereid. Zo geniet iedereen van een lekkere en makkelijke kerstbrunch.

Luxe belegde broodjes en sandwiches

Ga je dit jaar voor een feestelijke kerstbrunch? Met deze ideeën zet je iets bijzonders op tafel. Welke luxe kerstbrunch recepten ga jij maken?

Bekijk meer recepten voor broodjes

Salades

Een goedgevulde salade met lekker ingrediënten is altijd welkom tijdens de kerstbrunch. Deze recepten zijn de kerstfavorieten.

Bekijk meer saladerecepten

Soepen

Ga tijdens een kerstbrunch voor warme recepten en koud gerechtjes. Als warm gerecht is soep ideaal. Makkelijk van tevoren te maken en warm te houden. Met deze kerstbrunch ideeën maak je er echt iets speciaals van.

Bekijk meer soeprecepten

Kerstbrunch ideeën: kleine hapjes

Mmmm... een tafel vol lekkers waar je urenlang van kunt genieten. Dat is de kerstbrunch. En na elk gerechtje denk je: kan ik nog meer op? Jazeker. Voor deze smakelijke kleine hapjes voor de kerstbrunch is altijd nog plek. 

Bekijk meer hapjes

Boodschappen voor je kerstbrunch recepten

Zit jij nog niet vol met kerstbrunch ideeën? Laat Jumbo je dan helpen. We maken het je makkelijk met deze heerlijke kant-en-klare producten die het altijd goed doen tijdens de kerstbrunch. 

Kerstbrunch inspiratie: handige kookvideo's

Heb je al je kerstbrunch ideeën en recepten op een rijtje? Bekijk dan nog even deze video's. Die kunnen wel eens van pas komen in de voorbereidingen en voor extra kerstbrunch inspiratie zorgen.

Croque-monsieur
Clubsandwich maken
Croutons maken
Zelf mayonaise maken
Bekijk alle kookvideo’s

Eenvoudige kerstbrunch maken

Minder lang in de keuken staan = meer tijd samen. Wij helpen je een eenvoudige kerstbrunch te maken, zodat je snel kunt genieten van al het lekkers én van je gezelschap. 

  • Ga voor de eenvoudige kerstbrunch recepten van Jumbo. Zo zet je zonder al te veel moeite de lekkerste gerechtjes op tafel.
  • Maak het jezelf niet te moeilijk: een aantal kant-en-klare gerechten misstaat heus niet tijdens de kerstbrunch. Bij Jumbo vind je bijvoorbeeld lekkere verse soepen en rijke salades.
  • Vele handen maken licht werk. Laat iedereen in het gezin iets maken. Zo wordt jullie eenvoudige kerstbrunch extra speciaal. Ook voor een kerstbrunch met kids is dit een leuke invulling. Samen koken, samen smullen.