Loading...

Tonijnsalade maken

Een frisse salade met vis

Bekijk alle recepten

Alles om een heerlijke tonijnsalade te maken

Als heerlijke salade tijdens de brunch of lekker bij de borrel op een toastje: de echte visliefhebber maak je altijd blij met een goede tonijnsalade. Bij Jumbo vind je verschillende recepten en de lekkerste ingrediënten, waarmee je zelf een smakelijke tonijnsalade maakt. Mocht je wat minder tijd hebben, dan vind je in ons assortiment ook heerlijke salades met tonijn om direct van te genieten.

Zelf tonijnsalade maken

Er is bijna niets zo gemakkelijk als zelf tonijnsalade maken. Tonijn combineert goed met diverse soorten groente en fruit, zoals appelavocado en komkommer. In 3 eenvoudige stappen maak je een perfecte tonijnsalade klaar, waar je je eigen draai aan kunt geven.

Gebruik tonijnstukken in water of in olie en laat deze uitlekken. Snijd de gewenste groente en/of fruit in kleine stukken en hussel alle ingrediënten door elkaar. Voor wat groen in je salade voeg je wat bladeren toe van je favoriete slasoort. Kies tot slot een dressing naar keuze en geniet van je heerlijke zelfgemaakte tonijnsalade.

Heb je geen inspiratie om zelf combinaties met groente en fruit te kiezen? We hebben bij Jumbo smakelijke recepten samengesteld waarmee we je graag op weg helpen om de lekkerste salades met tonijn te maken.

Lekkere ingrediënten voor je tonijnsalade

Genoeg inspiratie opgedaan om een heerlijke tonijnsalade te maken? Bij Jumbo heb je veel keuze uit de lekkerste ingrediënten voor een salade met tonijn.

Bestel je tonijnsalade bij Jumbo

Geen tijd? Geen probleem. Bij Jumbo vind je genoeg verse salades met tonijn in het koelvak.

 

De hele dag door genieten van tonijnsalade

In het assortiment van Jumbo vind je diverse salades voor ieder moment van de dag. Geniet van een lekkere salade met tonijn tijdens de lunch of eet ‘s avonds een maaltijdsalade met deze smakelijke vis. Ook in een pastasalade is tonijn een geliefd ingrediënt. En bij de borrel kan een bakje met smeerbare tonijnsalade niet ontbreken. Daarom vind je verschillende smakelijke salades met tonijn terug in het ruime assortiment van Jumbo, zodat je ervan kunt genieten wanneer jij wil.

Meer salade inspiratie?

Een salade is de perfecte lunch, bijgerecht of met een broodje erbij een complete maaltijd.

Witlofsalade Pastasalade Couscoussalade Appelsalade Zuurkoolsalade Broccolisalade Boerenkoolsalade Tonijnsalade Griekse salade Andijviesalade Parelcouscoussalade Alles over salade