Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Zomerrecepten/Mobile/Contentpagina-zomerrecepten-header-Mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Zomerrecepten/Desktop/Contentpagina-zomerrecepten-header-Desktop.png

Zomerrecepten: inspiratie voor een heerlijke zomer

De zomer is hét seizoen van buiten eten, barbecueën en picknicken. Heerlijke bbq-burgersvan de grill, een koude pastasalade om mee te nemen naar een picknick, of gewoon lekker buiten de tafel dekken voor de dagelijkse kost. Serveer er een fris wijntje bij dat perfect past bij een zomerse maaltijd en geniet! We inspireren je graag met de lekkerste zomerrecepten om van dit mooie seizoen van het jaar weer een smakelijk feestje te maken!


Zomerrecepten: inspiratie voor een heerlijke zomer

De zomer is hét seizoen van buiten eten, barbecueën en picknicken. Heerlijke bbq-burgers van de grill, een koude pastasalade om mee te nemen naar een picknick, of gewoon lekker buiten de tafel dekken voor de dagelijkse kost. Serveer er een fris wijntje bij dat perfect past bij een zomerse maaltijd en geniet! We inspireren je graag met de lekkerste zomerrecepten om van dit mooie seizoen van het jaar weer een smakelijk feestje te maken!
Op deze pagina direct naar:
Salade recepten >
BBQ-recepten >
Snelle recepten voor onderweg >
Tapas recepten >
Cocktail recepten
 >

Salade recepten


Als het buiten warm is, kun je extra genieten van een frisse salade met zomerfruit. Bij Jumbo houden we ook van salades: maaltijdsalades, lunchsalades en fruitsalades zijn onze favoriet. Zoek eens een pasta naar keuze uit en verwerk die in een koude pastasalade. Heerlijk en ideaal om mee te nemen naar je werk. Laat je inspireren met onze mooie zomerrecepten voor heerlijke salades.

BBQ-recepten


Vanaf de eerste mooie zomeravond wordt er in Nederland fanatiek gebarbecued. Burgers, vispakketjes en gegrilde groenten: ze passeren allemaal de revue. Met behulp van onze heerlijke barbecue recepten tover je iedere zomerse avond weer om in een verrassend lekkere bbq-avond. Ben je op zoek naar skottelbraai recepten? Dan kun je deze ook goed gebruiken. Wie nodig jij allemaal uit voor een smakelijke avond vol culinaire hoogstandjes van de grill?

Snelle recepten voor onderweg


Met een goedgevulde picknickmand ergens op een kleedje in het park kun je prima lunchen. Of hebben jullie een Dagje Uit gepland en willen jullie lekkere snacks meenemen voor onderweg? Neem dan eens een kijkje tussen onze handige recepten voor een smakelijke picknick of een culinair hoogstandje tijdens een gezellig uitstapje met familie of vrienden. Ruimte over in je picknickmand? Geen nood. Vul die ruimte lekker op met typische zomervruchten als meloen, perzik en nectarine en zet je tanden in een heerlijk sappig stukje fruit!

Tapas recepten


Met warm weer heb je vaak iets minder honger. Daarom zijn tapas ideaal in de zomer. De Spanjaarden doen het al eeuwenlang en het wordt nu bij ons ook steeds populairder. Serveer heerlijke tapas bij een zomerse cocktail of houd een gezellige tapasavond met vrienden, waarbij iedereen zelfgemaakte tapas meeneemt. Of wissel af met zelfgemaakte tapas en de verse kant-en-klaar tapas van Jumbo.
Op zoek naar inspiratie? Die hebben we bij Jumbo genoeg. Neem een kijkje tussen onze tapas recepten en verras je gasten met de lekkerste hapjes.

Cocktail recepten


Bij al die lekkere hapjes en gerechten horen natuurlijk zomerse drankjes. Zo hebben we bij Jumbo ook recepten voor lekkere smaakvolle en frisse cocktails en slushies. Wat dacht je bijvoorbeeld van bruisende framboosgemberprosecco of een tropical kokosmocktail? We bieden je volop inspiratie voor heerlijke zomerdrankjes, met én zonder alcohol. Serveer in de mooie glazen van Jumbo en jouw zomer kan niet meer stuk!