Loading...

Boerenkool wokken of bakken

Snel, gemakkelijk & zalig

Bekijk alle boerenkoolrecepten

Boerenkool wokken; geniet van roergebakken boerenkool

Boerenkool, een echte vitaminebom en een veelzijdige groente die je rauw kunt eten, maar ook kunt bakken, wokken, roosteren, stoven en natuurlijk koken. Op deze pagina vind je alles over boerenkool koken, zoals hoe lang je boerenkool moet koken en andere tips. Met gekookte boerenkool maak je verrassende gerechten. Laat je inspireren en ga aan de slag!

Boerenkool roerbakken: 5 populaire recepten

Boerenkool wokken is meestal niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een gerecht met dit kooltje maakt, maar het is o zo lekker! Kies jouw favoriete recept en ga boerenkool roerbakken. Eet smakelijk!

De meestgestelde vragen over het wokken van boerenkool

Hoe lang moet je boerenkool wokken of (roer)bakken?

Hoe lang kun je gebakken boerenkool bewaren?

Ik ga boerenkool bakken, hoeveel gram heb ik nodig per persoon?

Boerenkool wokken? Hier komt de groente vandaan

In het Brabantse Ossendrecht staan ieder jaar akkers vol boerenkool op het land van teler Toine Goris. Boerenkool is een echte wintergroente: van eind oktober tot half januari wordt er geoogst. De oogst ligt binnen 24 uur gewassen en gesneden in de winkel. Verse, gezonde boerenkool om direct mee te wokken en (roer)bakken.

De boerenkool van Jumbo komt vers van ‘t land

Ga je boerenkool koken? De boerenkool van Jumbo komt vers van het land, maar we hebben ook boerenkool uit pot of de diepvries. Naast de boerenkool haal je bij Jumbo natuurlijk ook alle andere ingrediënten voor een lekker gerecht met gekookte boerenkool in huis.

Meer inspiratie met boerenkool?

Ontdek alle tips en bereidingswijzen met boerenkool.

Boerenkool Boerenkool bereiden Boerenkool koken Boerenkool recepten Boerenkoolsalade Boerenkoolsmoothie Boerenkool wokken